Tonval/knappval med Telavox softphone

Det är inga problem att göra tonval/knappval med softphonen och egentligen inte särskilt svårt men kanske inte helt uppenbart att lista ut första gången.

För att använda tjänster med nummerval via softphonen så gör man följande.

När du är i ett samtal så klicka på ikonen som föreställer en knappsats:

Rutan kommer då att expandera och visa en knappsats som du kan använda dig av för att göra tonval.