Ställa in ringenheter i Microsoft Teams

Som standard ringer Microsoft Teams bara i hörlurarna men det går att aktivera att den även ringer på en andra enhet, vanligast högtalare. Detta kan behöva göras även efter i- och ur-dockning beroende på vilken enhet som är vald.

För att komma till inställningarna för detta så klicka på de tre prickarna uppe till höger [1] och sedan på inställningar [2].

Klicka sedan på enheter för att komma till sidan där man kan ändra ljud- och bildenheter.

Bläddra sedan ner nästan till slutet så finns det en inställning för sekundär ringenhet. Ändra denna till dina högtalare så kommer det att ringa även i dessa när du får samtal.

Om du har en laptop så är det mest troligt att du vill välja en den enhet som börjar med någon av dessa namn:
  1. Conexant
  2. Realtek