Komma igång med Telavox Softphone

Det finns ett par inställningar man behöver göra i Telavox Softphone för att det ska fungera som man förväntar sig. Gemensamt för alla dessa är att de finns under inställningsmenyn och sektionen allmänt. Klicka på kugghjulet för att komma dit, se bilder:

Aktivera inkommande samtal

För att klienten ska ta emot inkommande samtal så behöver man aktivera det. Så här gör man:

1. Gå in på ljudinställningar

2. Klicka i att ta emot samtal

3. Klicka på Ok i varningsrutan som kommer upp

4. Det bör nu synas att mottagning av inkommande samtal är aktiverat

Ring alltid ut via appen

För att slippa frågan hur du vill ringa när du använder softphonen (eller hemsidan) så ställer man in det så här:

1. Klicka på ringmetod

2. Välj "Ring direkt (med VOIP)"