Komma igång med Telavox mobilapp

Om din telefon inte har Flow installerat redan så kan du ladda ned det från Google Play eller App Store.
Ladda ned på Google Play

Du loggar in med samma uppgifter som till Softphonen (d.v.s. din e-post eller 010-nummer och det lösenord du valt).

De flesta inställningar som görs är för ditt konto och återspeglas på varje enhet du loggar in via. Det finns dock en viktig inställning som du bör ställa in i mobilappen. Det är inställningen för hur samtal som rings ut ska hanteras. Så gå till Inställningar (kugghjulet) och sedan Allmänt. Ändra "Ring metod" så att det är "Ring direkt".

När "Ring direkt" är inställd så blir du inte tillfrågad hur du vill ringa varje gång du startar ett samtal från Flow-appen, utan den kommer använda sig av ditt mobilabbonemang.